My work.

In de afgelopen drie jaar heb ik tijdens mijn studie ontzettend veel werk gedaan voor verschillende mensen en daar is natuurlijk werk uitgekomen. Zo heb ik voor onder andere gewerkt voor The Jewelry Store: Locals, Aziz Bakkoui en heb ik voor mijn afstudeer werk een collectie ontworpen voor het engelse bedrijf Missguided.

 

 

The Jewelry Store: Locals

BriCbJSCUAEQaY9

Bij de fotoshoot mocht ik modellen stylen voor de sieraden winkel Locals wat gevestigd is in Amsterdam. Locals verkoopt naast sieraden ook tassen, sjaals en veel meer! Het heeft allemaal een oosters tintje vind ik en een ieder kan daar wel iets leuks vinden. Van hele simpele sieraden tot echt statement tassen. Je kan het allemaal vinden bij locals.

Model: Cherell Wooding

Photographer: Melody Rae.

MUA: Katie Larcombe.

Styling: (Toendertijd Iamfashionsick team.)

Modeontwerper: Aziz Bakkoui

 

foto-abhw201653-201057

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Aziz Bekkaoui en mocht ik bij zijn fotoshoot voor Fall/Winter 2017 assisteren. Dit was de eerste keer dat ik echt bij een professionele fotoshoot aanwezig mocht zijn voor een echte modeontwerper en waarbij ik samen met nog 2 andere meisjes ervoor moest zorgen dat het model zo snel mogelijk in de kleren zat zodat er foto’s gemaakt konden worden. Het was een super leuke ervaring.

De foto’s van de fotoshoot zijn terug te vinden op de website van Vogue.

Naast dat ik het heel leuk vind om fotoshoots te doen, kan ik dus ook mensen persoonlijk stylen. Kan ik freelance werk doen als het aankomt op techpacks maken en kan ik ook designs maken en nog veel meer dingen. Voor verdere info kan er altijd gemaild worden naar mijn email adres: alyshaligeon@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s